Rezervari/ Intrebari
+40 724 030 238

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 18.09.2018 -25.09.2018

Selectie Camera Masa Alte detalii Pret
Standard Fără masă Plecare din / Individual 300 210 €
Disponibil
Selectie Detalii Pret
Camera: Standard
Masa: Fără masă
Alte detalii: Plecare din / Individual
300 €
210 €
Disponibil

La cerere = La cerere

Descrierea Hotelului

Studiourile Gianna sunt localizate în Perigiali și sunt considerate a fi un loc ideal de cazare pentru familii și cupluri, deoarece sunt puțin ferite de forfota stațiunii vecine, Nidri – de asemenea o stațiune în care se ajunge printr-o plimbare pe jos în 10 minute.

Localizare:

Studiourile Gianna sunt  localizate în Perigiali și sunt considerate a fi un loc ideal de cazare pentru  familii și cupluri, deoarece sunt puțin ferite de forfota stațiunii vecine, Nidri  – de asemenea o stațiune în care se  ajunge printr-o plimbare pe jos în 10 minute. Distanța până la plajă este de 500 de metri.


Facilitati camere:

Toate camerele  sunt cu vedere la mare, asupra golfului Nidri și dispun de aer condiționat (5 euro/camera/zi), seif (contra cost – 10 euro/saptamană), internet wi-fi  (gratuit), chicinetă complet utilată, minifrigider, baie cu duș și balcon cu  terasă, unde se găsește o masuță cu 2 scaune.


Facilitati studio-uri:

Studiourile  sunt o afacere de familie, compusă  din 7 camere cu 2 sau 3 paturi, fiind  o alegere potrivită pentru vacanța cu familia. Studiourile pun la dispoziția  turistilor acces internet wi-fi gratuit și  parcare cu locuri limitate.

Rezerva-ti vacanta!

Camera 1

Rezerva-ti vacanta!

Camera 1